O nas

Podjetje Lestrans d.o.o. je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo s področja avtoprevozništva. Z visoko mero zanesljivosti, strokovnosti in upoštevanjem dogovorov pridobivamo izkušnje in zadovoljne stranke tako na domačem kot na mednarodnem trgu.

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1994 in se je ukvarjalo s prevozom razsutega tovora (žagovina, sekanci) po Sloveniji in sosednji Hrvaški. V podjetju je bil takrat zaposlen samo oče Janez Antončič, ki je podjetje tudi ustanovil. Leta 2002 se mu je pridružil sin Matjaž na katerega je oče prenesel veselje do prevozništva.

Later on the company expanded its activity to timber purchase and wood transportation from the privately-owned forests. We also perform international transport along with transportation of bulk cargo, timber purchase and transport of roundwood. We have expanded our service abroad due to our reliable and honest work. 

We also own an internal service for fuelling.

The company created excellent business results in three consecutive years, which is confirmed by the golden credit excellence.

Kje nas najdete?


  • Lestrans d.o.o.
  • Cesta Notranjskega odreda 45 A
  • 1386 Stari trg pri Loži